Secretul din pizza noastra?

Amestecul de faini speciale, lasate la dospit mai mult de 48 ore pentru ca aluatul sa devina pufos in interior si crocant in exterior si produsele de cea mai buna calitate. Acesta este secretul care te face sa exclami ……ma che pizza!

Secretul gustului SARA?

Materia prima este aleasa si preparata ca pentru noi, pentru prieteni si oameni dragi. Zeci de retete diferite de paste, gnocchi, risotti sau polentine, delicii marine reci si calde, salate servite cu focaccia calda si delicioasele cosulete gatite la aburi, specialitati surpriza. Acesta este secretul care  te face sa …..te intorci la Sara!

Secretul colectiei Gourmet?

Preocuparea noastra de a selecta produsele care povestesc cel mai mult despre Italia, despre traditii si despre gusturi autentice pastrate.  De aceea vei gasi in meniul nostru renumitul Prosciutto di San Daniele, Porchetta Cioli Egidio, branzeturi Bepino Occelli sau Lazio Fulvi, producatori medaliati la nivel international. Acesta este secretul care  te face sa vrei sa…. fii chef la tine acasa.

Secretul deserturilor SARA?

Tiramisu, torturi, produse de patiserie si… desigur, gelato italiano! Adaugam o selectie de cafea, ceaiuri si racoritoare pe masura si sortimente de bere artizanala pentru ca experienta ta culinara la SARA sa fie completa.

Secretul vinurilor SARA?

Sunt rezultatul armoniei perfecte dintre un teritoriu cu puternica vocatie viticola, o selectie riguroasa a soiului si marea pasiune de a produce un vin de excelenta. In plus,  „in vino veritas”… si stii sigur ca secretele au fost dezvaluite!