Prin serviciul nostru de livrari iti aducem direct la usa preparatele preferate din meniu, dar si bunatati din bacania SARA. Bineinteles ca poti alege pentru acasa si vinuri din enoteca! Ti le livram pe toate in cel mai scurt timp.

Cum comanzi?

Ne suni sau ne trimiti un mesaj prin whatsapp la numarul 0726.220.220 prin care ne anunti ce iti doresti, iar noi iti livram comanda intre 10.00-18.00 (pentru comenzi de luni pana vineri)

Unde livram?

Iti livram rapid produsele daca locuiesti in Bucuresti in zonele: Romana, Dorobanti, Tei, Floreasca, Primaverii, Piata Victoriei, Bd. Dacia, Moșilor, Obor, Calea Călărași, Timpuri noi, Piata Gemeni, Universitate, Piata Unirii, Cismigiu, Cotroceni sau in vecinatate, insa ne poti contacta pentru a stabili daca putem ajunge si in zona ta.

Conditiile de livrare?

Venim la tine cu drag daca te afli la maxim 5 Km de noi, iar pentru o distanta mai mare livram doar comanzi de minim de 200 lei, iar transportul este GRATUIT pe. Si pentru ca ne bucuram sa ajungem la tine, iti aducem din partea noastra un desert delicios SARA.

Cum poti plati?

Direct cu cardul la livrare prin POS care accepta urmatoarele tipuri de carduri: Visa, Mastercard, Maestro
Cash la livrare, insa te rugam sa ne anunti la plasarea comenzii daca vei avea nevoie de rest.

Cum iti mai putem livra preparatele noastre? Simplu, prin:

GLOVOFoodPandaTakeAway.com